Estrada

Ana Sević ne pušta kćerku da ide kod Darka i upozna brata

Pjevaču nije nimalo lako zbog dešavanja…

Darko Lazić - Screenshot

Darko Lazić nedavno je postao otac po drugi put, kada mu je vjerenica Marina Gagić na svijet donijela sina Alekseja, a sada je otkrio i detalje koje javnost ne zna.

“Sve je super. Plašim se još uvijek da mijenjam pelene, jer je još mali, nema ni dvije sedmice, ali uvijek se budim sa Marinom i pravim joj društvo”, rekao je Darko.

Srbijanski pjevač iz prvog braka sa Anom Sević ima kćerku Lorenu, kojoj je majka skoro proslavila rođendan, na kojem folker nije bio prisutan.

Kako je poznato, Ana i Darko nisu u najboljim odnosima, a Lazić je bio spriječen da dođe na proslavu kćerkinog rođendana, koji je njegova bivša supruga organizovala na dan kada je on nastupao.

Lorena još uvijek nije upoznala svog malog brata Alekseja, a pjevač ne krije koliko bi volio da se to desi.

“Nažalost, još nije. Nadam se da će u skorije vrijeme. Baš bih volio da se upoznaju”, izjavio je Darko i priznao kako se to nije dogodilo čak ni putem video poziva.

“To morate nju da pitate. Ona ima svoj život i misli da tako treba da radi, neću da se miješam u njen život. Njen život, njena stvar. Želim joj sve najljepše”, poručio je Darko, koji i dalje planira da obilježi kćerkin rođendan, ali još uvijek ne zna kada će se to desiti, budući da je pjevačica na odmoru s nasljednicom, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh