Estrada

Kako je Edin Džeko sa Hankom Paldum pao u sevdah

Kako to inače bude gdje se pojavi Edin Džeko, prisutni pa makar bili i mladenci gube na dominaciji.

No image - Haber.ba

Tako je sinoć Dijamant na svadbi prijatelja i nekadašnjeg fudbalera Amira Spahića i pjevačice Elvedine Šehić, na kojoj je bio kum maksimalno uživao, što pokazuju fotografije i videi objavljeni na društvenim mrežama.

Za dobru atmosferu, na ovom slavlju bila je zadužena Hanka Paldum, koja je je djelić dešavanja objavila i na svom Instagram profilu, a dalo se primjetiti da je Džeko njen veliki fan pa je na trenutak zajedno sa Hankom pao u sevdah, navodi “Hayat“.

Numere uz koje je dijamant posebno uživao su “Crven fesić”, “Kćeri moja”, “Ali pamtim još”, “Sarajevo grad”…, a kako je bilo na slavlju pogledajte u priloženom videu:

View this post on Instagram

??

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh