Estrada

Pomirili se Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ?

Izvor blizak Ognjenu Vranješu tvrdi da je bivši bh. fudbalski reprezentativac platio 1.000 eura da bi koncert Jelene Karleuše gledao s najboljeg mjesta.

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša - Twitter

Nakon što su nekoliko mjeseci punili novinske stupce svojim ispadima i prepucavanjima, izgleda da su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ odlučili zakopati ratnu sjekiru. Naime, fudbaler je navodno zakupio centralni separe na Jeleninom koncertu koji će se održati sljedeće sedmice u Beogradu, prenosi “Kurir“.

“Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervisao centralni separe, iz kog se najbolje vidi scena, a koji ga je koštao hiljadu eura. U cijenu je uračunato i piće za Vranješa i njegovih desetak prijatelja”, rekao je izvor blizak Vranješu.

“Ognjen je trenutno sa svojim timom u Poljskoj na pripremama. Idući četvrtak planira privatnim letom doći u Beograd”, dodao je.

Podsjetimo, Karleuša i Vranješ našli su se u centru pažnje zbog svoje navodne afere koja je uključivala e*splicitne poruke i fotografije. Šuškalo se i da je Jelenin suprug Duško Tošić zbog svega zamalo podnio zahtjev za razvodom, ali ta informacija još nije potvrđena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh