Estrada

DA LI ĆE DADILJA DOĆI GLAVE KARLEUŠI?

Dadilja Vera Horvat koja je godinama radila u domu pjevačice Jelene Karleuše i njenog muža, fudbalera Duška Tošića, navodno je dobila otkaz zbog skandala i navodne veze koju je pop diva imala s Ognjenom Vranjenošm odlučila je stati pred publiku. Pitanje je hoće li ona moći šutjeti o tajnama koje je znala, pišu srbijanski mediji.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Naime, Vera je zbog nedostatka novca u pregovorima da sudjeluje u jednom srbijanskom reality showu. S njom će ući i njena sestra koja je također radila kao pomoćnica kod Karleuše.

Osim što bi mogla razotkriti njene tajne, jasno je da će Vera i sestra dobiti mnogo veći honorar od onog koji im je Jelena davala dok su radile za nju, što će im sigurno biti poticaj da ne drže jezik za zubima, pišu mediji, pozivajući se na dobro obaviješteni izvor. Navodno će svaka dobivati oko 300 eura sedmično,prenosi Azra

Duško Tošić je navodno dadilji dao otkaz nakon što je saznao da je skrivala od njega aferu između Vranješa i njegove supruge. Vera je nakon otkaza je za “Kurir” ispričala kako je prije afere s Vranješom sve bilo dobro, ali nakon toga je pritisak u kući postajao sve neizdržljiviji, a ona i sestra bi često poslužile kao “žrtveno jagnje”.

Podsjećamo, afera je, u javnost izašla početkom ove godine, kad je Vranješ, navodno pogođen prekidom, u medije pustio Jelenine intimne fotografije i snimke. Nakon toga, pjevačica je prijetila i vrijeđala Vranješa, a kasnije i podignula 120 tužbi protiv njega i medija koji su sporne fotografije objavili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh