Estrada

Čestitala Darku Laziću rođenje sina, on je “ispalio”

Jelena Kostov čestitala je rođenje sina Darku Laziću, međutim odgovor nije dobila.

Jelena Kostov i Darko Lazić - Nezavisne.com

Naime, srbijanska pjevačica se i sama ostvarila u ulozi majke, pa ne krije kolika je to za nju sreća biti roditelj. Lijepa vijest u porodici Lazić ju je jako dirnula, kao i mnogobrojne kolege koje su odmah prionule da čestitaju rođenje sina, piše “Kurir“.

Međutim, Darko je ostao “nijem” na poruku svoje koleginice, a to je nju jako pogodilo.

Ja sam Darku čestitala, ali povratni odgovor nisam dobila. Ja znam šta je najveća sreća, to je postati roditelj. Darko se ostvario kao roditelj po drugi put i znam da je najsretniji na svijetu, vidjela sam da je na proslavi bilo onako baš žestoko i lijepo… Tako da im stvarno želim da budu sretni i da budu ispunjeni i da se vole“, rekla je Jelena pomalo razočarana što Lazić nije odreagovao na njene iskrene želje.

Podsjetimo, vjerenica Darka Lazića, Marina Gagić, porodila se 24. juna i na svijet donijela sina Alekseja. Pjevač iz braka sa Anom Sević ima kćerku Lorenu, koja je napunila 5 godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh