Estrada

Poznata pjevačica okačila mikrofon o kiln i otišla u inostranstvo u potrazi za poslom

Kantautorica Kristina Kovač prije izvjesnog vremena odselila se u Švedsku i započela novo životno poglavlje u Stokholmu.

Kristina Kovač - Instagram

Ona tamo pohađa časove švedskog jezika, ali i pokušava da pronađe posao.

“Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest mjeseci i minimum 80 posto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim”, napisala je srbijanska kantautorica svoj oglas na društvenim mrežama.

Ona bi voljela da radi kao profesorica muzičkog, ili da bude asistent nekom učitelju pjevanja, ali ne bježi ni od ostalih poslova, piše magazin “Gloria“.

“Ovaj period je nesvakidašnji i stresan, samim tim i neprikladan za davanje intervjua. Kada budem znala na čemu sam, ostajem ili idem, onda ćemo da razgovaramo”, rekla je ona za pomenuti magazin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh