Estrada

Nova ljubav: Kija Kockar osvojila fudbalera

Prema njegovim riječima, atraktivna srbijanska pjevačica i sin legendarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak

Kija Kockar - Screenshot/Instagram

Kija Kockar je osvojila fudbalera Miloša Dimitrijevića. Naime, kako “Informer” ekskluzivno saznaje, pjevačica već pet dana u Istanbulu uživa sa novim dečkom.

Kija je u posljednje vrijeme imala mnogo obaveza oko snimanja ‘Pinkovih zvezdica’ i ‘Pinkovih zvezda’, ali i nastupa. Pobjegla je iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se vidjela sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FK Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu – otkriva dobro obaviješten izvor.

Prema njegovim riječima, atraktivna pjevačica i sin legendarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

Otišli su na večeru u čuveni restoran ‘Nusret’, poznat po tome što ga posjećuju svjetske zvijezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko mjeseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Od te večeri su zajedno – priča izvor i dodaje:

Otad se ne odvajaju! Miloš je očaran Kijom, stalno joj dijeli komplimente, govori joj da je najljepša žena koju je vidio, kupuje joj cvijeće i čini razne romantične gestove.

Pošto je okačio kopačke o klin, Dimitrijević je počeo da se bavi biznisom u inostranstvu, ali će sada imati lijep razlog da češće dolazi u Beograd.

On živi na relaciji Srbija – Francuska, pa je obećao Kiji da će joj pokazati Pariz. Takođe, dogovorili su se da Miloš bude u Srbiji kad god može, kao i da je prati na pojedinim nastupima. Rekla mu je da će, ako sve bude kao do sada, što prije da ga upozna sa majkom Nadicom, jer je zanima njeno mišljenje o njemu. Definitivno planiraju ozbiljnu vezu – kaže izvor.

Kija se javila iz Turske, ali nije željela da govori o novom dečku.

Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot – poručila je Kockareva uz zagonetan osmijeh, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh