Estrada

Aleksandra Mladenović privedena zbog nedozvoljene brzine

Poznata srbijanska pjevačica Aleksandra Mladenović privedena je, nakon što ju je policija zaustavila zbog toga što je vozila automobil nedozvoljenom brzinom, prenose srbijanski mediji.

Aleksandra Mladenović - Instagram

Policija je ustanovila i to da pjevačica vozi auto poslije ponoći sa probnom dozvolom, što je kršenje propisa, ali sve bi se dobro završilo da se pjevačica nije raspravljala s policijom.

Aleksandru su presretači uhvatili oko jedan sat poslije ponoći. Njena je sreća što nije imala alkohol u krvi, inače bi joj slijedila policijska stanica i triježnjenje do jutra. Ali pošto je bila bahata, ipak su je priveli. Ona je mislila da će se izvući na lijepe oči i na to što je poznata, ali nije joj upalilo, pa je dobila dva kaznena boda, plus mjesec dana zabrane upravljanja motornim vozilom i novčanu kaznu od 15.000 dinara (oko 900 KM) – kazao je izvor.

Ovo je potvrdila i sama Aleksandra Mladenović.

Sve je tačno i priznajem da je to sve bilo mojom krivicom i da sam pokušala da se izvučem. Vraćala sam se sa rođendana i vozila malo brže, nisam ni primijetila da me juri presretač. Kada su me zaustavili, pokušala sam im objasniti, ali nisu htjeli da me puste, pa smo se tu raspravljali i zato su me priveli. Provela sam nekoliko sati u stanici i onda su me pustili. Sada poštujem propise i ne planiram voziti poslije 23 sata, dok mi ne istekne probna dozvola – rekla je Aleksandra, prenosi “Source“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh