Estrada

Nesreća hrvatske Selene Gomez u Beogradu: “Nisu me ni pitali trebam li pomoć”

Hana Mašić prošle se sedmice našla u medijima kao hrvatska pjevačica koja nosi nadimak hrvatske Selene Gomez, a sada je iza nje ne baš ugodno iskustvo koje je doživjela na beogradskim ulicama. Naime, ovih je dana imala saobraćajnu nesreću u središtu Beograda.

Hana Mašić - Press

Išla sam na jednu radio stanicu. Ispred mene se našao auto koji je stajao s upaljenim žmigavcima i ja sam ga željela zaobići. Procjena je bila da to mogu napraviti bez problema. Međutim, kada je vozač autobusa primijetio da želim u lijevu traku ispred njega, dao je gas i udario moju lijevu stranu. Odvalio mi je cijeli prednji kraj“, priča Hana, prenosi “Index“.

S Hanom je sve u redu, a nada se da će tako i ostati jer se nakon naglog udarca bol nekada zna javiti kasnije. Srećom, u autu Hana nije bila sama, već s prijateljem.

On mi je pomogao i sreća da je bio sa mnom u autu jer niko od prolaznika nije ni pitao treba li pomoći“, kazala je zagrebačka pjevačica koja svoju karijeru gradi preko Grand produkcije.

Šteta na automobilu još nije procijenjena, no Hana sada ima auto bez prednjeg dijela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh