Estrada

Svi su pričali o burnoj ljubavi Saše Popovića i folkerke, a danas se druži s njegovom ženom

Zlata Petrović i Saša Popović bili su u ljubavi prije 3 decenije koja je umalo krunisana brakom. Srbijanska folkerka je direktoru Granda bacila brilijantski prsten, a taj događaj se i dan danas prepričava.

Saša Popović - Expressmag.ba

Sale me je mnogo volio, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli… Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Dokle je vrijedilo toliko je trajalo. Mi smo ostali prijatelji. Niko vam ne daje garanciju koliko ćete biti u ljubavi. Bilo nam je super, on je prepametan čovjek, samo smo se našli u neko pogrešno vrijeme. Ja sam imala 27, 28 godina, a već sam iza sebe imala jedan brak i sina. Mene je tad interesovalo da radim i bilo mi je baš glupo da uđem u jednu ozbiljnu vezu ili brak – ispričala je tada Zlata.

Zlata Petrović – Kurir.rs

Nastavak priče je još zanimljiviji. Naime, kako je Sašina supruga Suzana jednom prilikom ispričala, Zlata je zapravo njoj pomogla da se uda, jer je baš na njenoj svadbi uhvatila bidermajer, poslije čega se jako brzo i udala, piše “Informer“.

Saša Popović i Suzana Jovanović – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh