Estrada

“Ono nije glasanje, već čisto lobiranje”: Mira Škorić o pobjedi Džejle Ramović u “Zvezdama Granda”

Mira Škorić nije štedila riječi kada je o glasanju u “Zvezdama Granda”, pa istakla da je u pitanju lobiranje, a ne realno glasanje. Ona protiv pobjednice nema ništa, jer kako kaže, nju je izabrala publika.

Mira Škorić - Kurir.rs

“Njih treba pitati zašto su lobirali. Valjda oni znaju što su to učinili. Bar 90% njih je glasalo nerealno. Neću nikoga da imenujem, ali znaju dobro svi oni koji su lobirani. Svaka čast Željku Joksimoviću i još nekim velikim imenima. A ostali – ispod časti mi je da ih komentarišem”, dodala je Mira, a prenijeli su mediji pisanje “Skandala”, prenosi Kurir.

Pjevačica je sebe nazvala surovim profesionalcem, a ostale pjevače, nekompetentnim.

“Ma nema šta da me pogađa. Ja sam ovdje došla kao surovi profesionalac da podržim ono što sam radila i to je to. Sve je potpuno jasno. Publika je izabrala, a u publiku vjerujem. A ovaj drugi žiri je nekompetentan!”, zaključila je Mira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh