Estrada

Goraždani u velikom broju dočekali Džejlu Ramović

Džejla Ramović pobjednica šou-programu “Zvezde Granda” stigla je u svoj grad Goražde, gdje ju je dočekala brojna publika.

No image - Haber.ba

Procjenjuje se da je ispred Gradske dvorane na nastupu koji upravo počinje došlo 10.000 ljudi.

-Želim da se zahvalim svima na podršci i što ste došli na ovaj doček. Moja pobjeda je i vaša, jer bez vas ne bi pobjede bilo – kazala je Ramović u kratkom obraćanju. Džejlina mama Edita i sestra Šejla su kazale za Avaz da su preponosne i da nisu očekivale ovoliko ljudi u Goraždu i da je to previše za ovako mali grad. Presretne su.

– Hvala svima koji su podržali Džejlu u nestvarnoj pobjedi – kazala je Edita.

Prethodno je održan nastup Amela Ćurića, koji je rekao da mu je čast što ima priliku da nastupa na Džejlinom dočeku. Podrška mladoj zvijezdi večeras je i Marija Šerifović.

Mlada pevačica osvojila je region svojim nastupima u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu, dobivši više od 100.000 SMS glasova publike u četvrtak u finalu šoua.

Euforija koja vlada nagovještava noć za pamćenje, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh