Estrada

Katarina Grujić i Semir Junuzović prvi put u javnosti

Katarina Grujić započela je vezu sa Semirom Junuzovićem iz Tuzle. Srbijanska pjevačica je sada ispunjena u ljubavi, a na vjenčanje Tijane Stoisavljević i Mihaila Milutinovića došla je baš u pratnji svog izabranika.

Katarina Grujić i Semir Junuzović - Expresstabloid.ba

Pojavila se sa dečkom iz Tuzle prvi put u javnosti i iznenadila mnoge. Pjevačica će uskoro sa Semirom početi da živi, a već imaju velike planove, piše “Express tabloid“.

Mislim da ne treba da ga slikate i snimate, ali ne bježimo od toga. Vidjeli ste kada smo dolazili, ali ne želim da pričam o njegovom privatnom životu ili poslu. Osvojio me je svojim prelijepim vrlinama, mana nema – rekla je Katarina, koja je za vjenčanje izabrala crnu toaletu.

Na pitanje da li će se ona skoro udati rekla je da ne zna. Semir potiče iz imućne porodice, a on vodi biznis zajedno sa svojim ocem.

Ne znamo to, ja takve stvari ne planiram. Kad god da se desi, neka bude spontano. Ne mora da znači ako se jednog dana udam da ću biti domaćica, to sigurno neću. Cijeli život radim, bilo bi glupo da se udam da bih sjedila kući. Ja ću se udati iz ljubavi, sama ću zarađivati. Ne mora da bude finansijski jači, ali mora da radi – izjavila je Katarina.

Grujićka je priznala kako zamišlja svadbu:

To mora da bude ogromna balska haljina što se vuče pozadi, ogromna kruna, vidjet ćemo jednog dana. Nije bitno koliko imate godina da biste stupili u brak, ništa na silu, još sam mlada. Roditelji su ga upoznali i ja sam upoznala njegove, nemojte to da mi upropastite – rekla je novinarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh