Estrada

Jelena Karleuša nakon šest mjeseci medijskog zatijša, komentarisala Džejlinu pobjedu

Otkrila je i da li će biti u novoj sezoni Zvijezda Granda.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

– Jako je uzbudljivo. Počinjem polako da se ljutim, jer primjećujem dosta nepravilnosti kada je riječ o mojim kolegama, da ne kažem lobiranju. Ko je kome prijatelj, tako se glasa, ali Bože moj… – rekla nam je na početku Jelena, u pauzi finalne večeri, piše “Telegraf“.

Jelena je istakla kako poslije takmičenja neće prekinuti saradnju sa svojim kandidatima, jer je, kaže, prije svega sa njima bila prijatelj.

– Mislim da su od mene mnogo toga već naučili, šta znači šoubiznis i pozitivan i negativan marketing u ovom poslu, a najbitnije – šta znači biti borac. Sigurna sam da ćemo nastaviti kada je riječ o njihovim karijerama, savjetima, izboru pjesama, ali mislim da bi bilo vrlo fer da neko iz mog tima pobjedi zato što imam najbolji i najkvalitetniji tim – završila je Jelena iskreno.

Karleuša je otkrila kako se nada da je obaveze neće spriječiti da bude ponovo u žiriju Zvijezda Granda.

Izjavu Jelene Karleuše pogledajte ovdje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh