Estrada

Slađa Alegro: Proslavila prvi rođendan svoje kćerke i napisala emotivnu poruku

Prošla godina pjevačici Slađi Alegro bila je i te kako uspješna, a jedna od najvećih radosti za nju je, kako i sama ističe, to što se ostvarila u ulozi majke.

No image - Haber.ba

– Dan po dan i prođe godina. Još se sjećam tvog mirisa, zalizane kose na gore kad mi te donesu, nisi plakala, svaki put si ušla tako smirena kao da si znala da se bojim hoću li moći, hoću li umjeti. Kao da si znala da mi treba tvoja podrška i razumijevanje. I sad si takva, osjetiš sve. Kažu mala djeca ne znaju. Ti sve znaš! Ti osjetiš i moju sreću i moj strah i ponekad umor, mada se trudim da uvijek budem najbolja, ali i najbolji imaju pravo da se nekad umore jel da? Trudi ću se da ti budem ono što je moja majka meni, i bit ćes najsretnija cura na svijetu. Živjela mi sto godina sretna i nasmijana ružo moja mirisna, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh