Estrada

“Imala sam djevojku šest mjeseci”: Hana Hadžiavdagić Tabaković progovorila o romansi sa ženom

Voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković, poznata po tome da nema dlake na jeziku, bez problema je progovorila o temama o kojima mnogi šute.

Hana Hadžiavdagić - Senzacija.ba

Naime, Hana je rođena u Sarajevu, a u periodu kada je krenula u prvi razred osnone škole izbio je rat. Kako je u više navrata ispričala medijima četiri godine se školovala u podrumu, piše Kurir.

Riješila je da je javnost upozna u pravom svjetlu, pa je 2008. godine učestvovala rijaliti emisiji „Farma“ koja je emitovana na Novoj TV. Hana je na Farmi izdržala 11 sedmica i kako sama kaže, izašla je bogatija za jedno novo iskustvo. Imala je burnu prošlost, često je viđana po klubovima i splavovima, a neko vrijeme je i sama organizovala žurke vikendima na kojima su viđene brojne javne ličnosti.

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim djevojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest mjeseci bila u vezi sa pripadnicom ljepšeg spola.

“Imala sam djevojku. Bile smo u vezi šest mjeseci. Nekad sam bila bise*sualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara”, rekla je Hana medijima svojevremeno.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh