Estrada

Čime je Nihad Alibegović iznenadio Mesuta Ozila i njegovu suprugu Amine Gulse

Fudbalski reprezentativac BiH Sead Kolašinac u subotu je krunisao brakom višegodišnju vezu sa djevojkom Janom Laurom u njemačkom Baden-Badenu.

Svadba Seada Kolašinca - Faktor.ba

Amine Gulse, supruga fudbalera Mesuta Ozila, popularna turska glumica i manekenka, objavila je fotografiju sa svadbe bh. fudbalera, na kojem je bilo oko 400 zvanica a, zabavljao ih je odlični pjevač Nihad Alibegović, piše Faktor.

“Vjenčanje je bilo glamurozno. Sve je bilo fenomenalno organizovano, i sve pohvale mladoženji na vjenčanju i svadbi o kojoj će se sigurno dugo pričati. Bilo je dosta fudbalskih zvijezda, ali i menadžera i uspješnih ljudi iz cijele Evrope. Mene su najviše oduševili Mesut Ozil i Julian Draxler, koji je na svadbi ostao do šest sati ujutru. Draxler je veliki prijatelj Kolašinca i poznaju se još iz djetinjstva”, kazao je Alibegović za “Faktor“.

Pored Alibegovića, za dobru atmosferu bio je zadužen jedan internacionalni bend sa dvije pjevačice, te jedan poznati DJ. Naravno, na svadbi je Nihad dobio izdašan bakšiš, ali iznos nije htio otkrivati.

“Bakšiš nije toliko bitan. Meni je najbitnije da su mi svi čestitali, a Mesuta Ozila sam iznenadio interpretacijom turskog hita ‘Mavi, mavi’. Naredne sedmice očekujem potpisane dresove od nekoliko fudbalskih zvijezda”, kaže na kraju Nihad Alibegović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh