Estrada

Sofija Milošević i Zorannah u svađi zbog Damira Džumhura: Manekenka riješila da se osveti blogerki

Svi mediji su objavili da je blogerka Zorana Jovanović Zorannah otpočela vezu sa bh. teniserom Damirom Džumhurom, te da je zbog toga nastao sukog između nje i Sofije Milošević.

Zorannah i Sofija - Expresstabloid.ba

Naime, kako piše “Alo”, sukob dvije plavuše nastao je kada je Sofija raskinula sa fudbalerom Ademom Ljajićem, pa posumnjala da se njen bivši spetljao sa blogerkom.

– I Sofija i Zorana su gradske ribe, stalno okružene istim tipom muškaraca. Osim što su obje mršave, plave i estetski korigovane, one se kreću po istim restoranima i klubovima. Tako je došlo do toga da jedna drugu gledaju kao konkurenciju, a njihov korektan odnos završen je prije 2 godine kada je po gradu krenula priča da je Zorana u tajnoj vezi sa Sofijinim bivšim, fudbalerom Ademom Ljajićem – priča izvor i otkriva da je da je manekenka tada počela da se sveti blogerki:

– Kako je Adem bio Sofijina skoro pa jedina ozbiljna veza, pogodilo ju je što je poslije nekoliko nedjelja od raskida našao drugu i popularniju od nje. Ona nije ni provjerila da li je to istina, već je odlučila da se na sve načine osveti Zorani da joj uništi svaku vezu u kojoj bude bila – tvrdi izvor i dodaje da je Sofija uspjela da se umiješa u gotovo sve veze svoje suparnice:

– Sofija je počela da startuje sve momke za koje je čula da je Zorana nešto imala.Prišla bi za njihov sto u klubu, lajkivala im fotografije na društvenim mrežama, a onda se u društvu hvalila da je muvaju Zoranini momci. To Zorani nije smetalo, sve donedavno kada se manekenka umiješala u njen odnos sa novim dečkom Damirom Džumhurom – objašnjava izvor i tvrdi da je Zorana luda za teniserom i da ovoga puta ne želi da pusti manekenki da joj uništi vezu.

– Upravo zbog toga je doživjela nervni slom kada je vidjela da Sofija na svom Instagramu objavljuje snimke na kojima je sa Damirom, a koje su stare godinu dana. Zorana je svog dečka Damira pitala šta to sve znači, a on je Miloševićevu odmah pozvao. Rekao je da prestane da mu kvari vezu sa Zoranom i da mu njeni potezi nisu ni smiješni ni zanimljivi. Ona se naljutila i izvrijeđala i njega i blogerku, pa objavila još nekoliko zajedničkih snimaka – tvrdi izvor.

Zorannah i Damir – Instagram

-Kada je Sofija vidjela da je Damir stalno pored Zorane i da na ovaj način ne može da joj napakosti, počela je da priča zajedničkim prijateljima da je Damir voli i da želi da bude sa njom, te da joj stalno piše i govori da mu Zorana služi samo za sprdnju – otkriva izvor za “Alo” i objašnjava da je manekenka previše bahata i da ne može da podnese da njeni drugovi i udvarači imaju djevojke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh