Estrada

Darko Lazić ide hitno na operaciju, morat će da mu izvade bubreg

Darko Lazić uskoro mora na još dvije operacije od kojih je jedna hitna!

Darko Lazić i Marina Gagić - Glossy.espreso.rs

Pjevaču će ljekari morati da odstrane jedan bubreg koji je usljed povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u oktobru prošle godine prestao da funkcioniše, prenosi “Skandal“.

Poslije nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga ljekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija – objašnjava izvor.

Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani!

Inače, kako mediji saznaju, Darko na svaka dva – tri dana mora da ide na punktiranje jer mu se u predjelu povrijeđenog kuka koji nije operisao stvara kesa u kojoj se talože krv i limfa.

I to će morati što prije da operiše, ali se on veoma neodgovorno ponaša prema sebi.

U posljednjih nekoliko mjeseci ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole. Iako su ljekari polagali nade u njegovo ozdravljenje, njegovo stopalo još uvijek nije zaliječeno.

Drugim riječima, Darko ga uopšte ne osjeća i nema šanse da se na njega osloni. Da je slušao savjete i instrukcije ljekara, te da je išao na terapije i fizikalne vježbe, to bi sada već bilo rješeno, međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpjeti ozbiljne posljedice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh