Estrada

Hrvatska pjevačica Vlatka Pokos diplomirala na pragu šeste decenije

Hrvatska pjevačica Vlatka Pokos danas je oduševila pratioce na društvenim mrežama kada je otkrila da je diplomirala na pragu šeste decenije.

No image - Haber.ba

Vlatka nakon diplomiranja nije skidala osmjeh s lica, a svojim pratiocima na Instagramu se obratila riječima:

– Diplomirala sam s počastima koje dobija samo nekolicina najboljih studenata! Ponosna sam i srećna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrom u životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erinom iz Japana, Sebastianom iz Perua, Amanpreet iz Indije – rekla je ona.

Inače, Vlatka se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih dešavanja.
Nakon razvoda se odselila za Kanadu, a nakon više godina je progovorila o svemu i otkrila da mu je muž zlostavljao. Njene riječi mnogi nisu zaboravili.

– Ja sam ovdje bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cijela moja privatna situacija i sve što se događalo posljednjih 11 godina, ja sam se razvela prije 11 godina, meni je jednostavno ta cijela situacija uništila ovde život i egizstenciju – rekla je ona tada, prenosi “Srpska“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh