Estrada

Seka Aleksić čeka drugo dijete

Seka Aleksić čeka drugo dijete sa izabranikom Veljkom Piljikićem, a već imaju trogodišnjeg sina Jakova.

Seka Aleksić - Instagram

Pjevačica je 2009. godine upoznala supruga i ubrzo počela da se zabavlja sa njim, a ovako je pričala kada ga je upoznala:”Bila sam veoma napadna kad sam vidjela Veljka… Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: “Ovo će biti moj muž”. Osjetila sam da je on pravi muškarac za mene.”

Njihova svadba organizovana u jednom beogradskom restoranu, a specijalno za njih dvoje stigle su burme iz Švajcarske vrijedne više desetina hiljada eura. Pjevačica je odmah nakon svadbe otkrila i da treme uopšte nije postojalo.

“Pored njega čovjek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osjećam sigurno, zaštićeno, ženstveno… Jedva sam čekala da izgovorim “sudbonosno da”. Vjerujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje”, govorila je Seka.

Ipak, idilu je krajem godine pokvarila vijest da je Seka imala vanmateričnu trudnoću. Uslijedili su dani tuge koji su bili najteži za poznati par. Seka je nakon višegodišnjih pokušaja da ostane u drugom stanju, rodila sina Jakova, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh