Estrada

Iako su se pokušali izvući nezapaženo: Milica Pavlović i sin Lepe Brene uhvaćeni zajedno u džipu

Stefan Živojinović je atraktivnu srbijansku pjevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog restorana na ručak. Sve su glasnije gradske priče da između sina Lepe Brene i nje postoji nešto više od prijateljstva.

Milica Pavlović i Stefan Živojinović - Blic.rs

Pjevačica se itekako sredila za ovaj popodnevni susret, a uz elegantnu odjevnu kombinaciju ponijela je i visoke štikle. Iako su se pokušali izvući nezapaženo, Stefana su prepoznali čim je izašao iz automobila, a potom i njegovu partnericu Milicu.

“Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sijevale varnice, ali nisu razmjenjivali nježnosti. Osmjehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lijep par, oboje su zgodni, mladi i uspješni, tako da, što da ne”, otkrio je izvor blizak “Blicu“.

Nakon skoro dva sata, Milica i Stefan su napustili lokal, pa su se zajedno odvezli u nepoznatom pravcu.

Milica Pavlović i Stefan Živojinović – Blic.rs

Inače, glasine da između popularnih pjevača postoji nešto više od prijateljstva potekle su nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na bini. Prisutni su tada komentarisali da su njih dvoje čitavu večer očijukali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh