Estrada

Ilda Šaulić prvi nastup nakon Šabanove smrti posvetila pokojnom ocu – evo šta je poručila

Obradovala je mnogobrojne ljubitelje svog glasa!

Šaban i Ilda Šaulić - Srbijadanas.com

Pjevačica Ilda Šaulić protekle noći imala je svoj prvi nastup nakon porodične tragedije, kada je prije četiri mjeseca u saobraćajnoj nesreći nastradao njen otac Šaban Šaulić. Njen povratak na scenu, obradovao je mnogobrojne ljubitelje Ildinog glasa.

Ilda je za ovu priliku odlučila da se pojavi u veoma glamuroznom izdanju. Na sebi je imala plavu haljinu, dok je preko ramena imala ogrtač. Ilda je u klub stigla zajedno sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim godinama uživa u ljubavi, a koji joj je sinoć bio najveća podrška. Na nastupu Ilde Šaulić bili su prisutni i pjevačica Marina Visković i bivši zadrugar Pavle Jovanović.

Prije nego što je po prvi put zapjevala nakon Šabanove smrti, Šaulićeva naslednica za portal “Pink” ispričala je kako se ojseća sada, nakon teškog perioda i tom prilikom je istakla da je ovaj nastup posvetila njemu.

Moj otac me gleda sa neba, sigurna sam u to. Sve večeras posvećujem njemu. Život ide dalje – rekla je Ilda Šaulić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh