Estrada

Tri infarkta, operacija srčane aorte i još mnogo kriza: Suzana Mančić progovorila o zdravstvenim problemima

Suzana Mančić priznaje da je njeno zdravlje ugroženo.

Suzana Mančić - Alo.rs

Svjesna sam toga da vučem loše gene jer su svi Mančići otišli od kardio-vaskularnih problema. Moj otac je preživio tri infarkta, operaciju srčane aorte i još mnogo, mnogo kriza je imao. Umro je napunivši 70 godina, što je malo. Njegov organizam je bio star kao da mu je 90 – rekla je srbijanska voditeljica.

Tako da sam pred svojim očima imala primjer kako ne treba, ali ne možemo da se ne nerviramo. Ne možemo da pobjegnemo od stresa i sekiracije, od umora. Ja sam barem bavim slobodnom profesijom, pa mogu sebi da kažem: “E, sad ću da odmorim!”. Ima dana kada otkažem svoje obaveze. Prosto se ne osjećam sposobnom. Padne mi energija – nastavila je Suzana Mančić, prenosi “Kurir“.

Nisam pušač, alkoholičar ili narkoman. Nemam neke poroke. Uživam u životu, ali i to je sa godinama postalo sve umjerenije. Redovno kontrolišem svoje zdravlje – dodala je Suzana, a potom priznala da ima povišen holesterol.

– Imam povišen holesterol. To mi je zasad jedino, da ne čuje zlo. Otkrila sam holesterol slučajnim pregledom. Pitala sam doktora otkud meni holesterol, a on mi kaže: “Gospođo, vi imate visok holesterol!”. Pitala sam ga: “Pa, kako ne osjećam tegobe?”, a on mi je odgovorio: “Nećete ni osjećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati!”. Dobro je da je tako rigorozno pristupio pacijentu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh