Fudbal

Hajrovići uživaju u luksuznom odmoru: Vrtoglava cijena noćenja u hotelu u kojem su odsjeli

Leyla Hajrović (29), supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića (27), nedavno je s njim otputovala u Dubai na odmor.

Izet i Lejla Hajrović - Instagram

Na društvenim se mrežama pohvalila fotografijama iz luksuznog hotela “Burj Al Arab”, gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 2.500 KM.

Ni Izet nije propustio priliku da pokaže svojim fanovima kako uživa na odmoru. Odlučio je iskoristiti priliku za brčkanje u džakuziju, a žensku publiku oduševio je svojim isklesanim torzom, piše “Avaz“.

Leyla svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima prikazuje svoj stil života, a prije tri mjeseca je otvorila i YouTube kanal. Trenutno ima samo četiri “vloga”, a brojni pratioci nestrpljivo očekuju nove.

Iako često objavljuje i odlaske na modne revije i ostala popularna događanja, Leyla najviše uživa u maksimirskoj loži, a Izetove utakmice ne propušta. Stoga ne čudi da je Hajrović najvatrenijoj navijačici priredio događaj koji će pamtiti cijeli život.

Osim što uživa u romantičnim trenucima sa suprugom, Leyla ne krije kako je njena najveća strast moda. Mlada balkanska trendseterica prepoznatljiva je po komadima koji odišu kvalitetom i luksuzom, a za dobru torbu ili cipele voli iskeširati i nekoliko hiljada eura.

Tako nosi odjeću i nakit s potpisom modnih dizajnera kao što su “Louis Vuitton”, “Chanel”, “Prada”, “Gucci”… A baš poput najvećih svjetskih zvijezda, u svom ormaru ima i nekoliko torba kultne francuske modne kuće “Hermes”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh