Estrada

UBJEDLJIV NASTUP NA SCENI “ZVEZDA GRANDA”: Džejla Ramović i Marija Šerifović su pravi tandem

U petom krugu ‘Zvezda Granda’ u duelu su učestvovali Goce Boškovski koji je u timu Đorđa Davida i Džejla Ramović koja se pripremala sa mentorkom Marijom Šerifović. Prvi je odabrao pjesme ‘Odiseja’ Lea Martina i ‘Ako su to samo bile laži’ Plavog orkestra. Džejla je izabrala numere ’11’ Marije Šerifović i ‘Zbunjena’ od Negativa.

Džejla Ramović - Expresstabloid.ba

Po završetku nastupa žiri je sa svih pet glasova poslao Džejlu direktno u naredni krug takmičenja, a Goce je sa tri glasa čekao baraž na kraju emisije. Marija je čestitala Džejli, a Đorđe je pričao svom kandidatu da ga poljubi jer je smio da ovakvom zmaju stane na crtu. Karleuša je rekla kako je ovo bilo najlošije Džejlino izdanje, te da joj nisu odgovarale pjesme, piše “Expresstabloid“.

Ja sam za Džejlu odabrala kompletan program do finalu, a pjesme biramo u zavisnosti od protivnika. Što se moje pjesme tiče ja sam ti vjerovala i meni se to svidjelo kako si donijela za djevojčicu od 17 godina. Čestitam! – rekla je Marija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh