Estrada

VELIKA PROMJENA PRED FINALE “ZEZDA GRANDA” Nova “velika” odluka Saše Popovića

Još malo vremena je ostalo do velikog finala “Zvezda Granda” koje će biti održano 20. juna u Beogradu, a Saša Popović odlučio je da većem broju kandidata da šansu da se takmiče za pobjedu.

Saša Popović - Blic.rs

Iako se tokom prethodnih sezona u velikom finalu takmičilo 12 kandidata, direktor “Grand” produkcije Saša Popović donio je odluku da u trci za pobjedu ove godine bude njih 16.

“Ove sezone imamo mnogo kvalitetnih kandidata i takmičenje je podignuto na jedan viši novo sa mentorima tako da smo žiri i ja dugo vijećali i odlučili da ove sezone u finale ide 16 takmičara”, rekao je Saša Popović na snimanju emisije “Zvezde Granda Specijal”, piše “Blic“.

Takmičari nisu vjerovali da će se ovo dogoditi, te ih je ova objava ostavila u šoku, ali ne kriju sreću zbog Popovićeve odluke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh