Estrada

Nada Topčagić traži pare da bude u žiriju: “Popoviću, sine, ima da platiš za svaku emisiju u koju ti dođem”

Nada Topčagić žestoko se posvađala sa kolegom Marinkom Rokvićem u emisiji “Grand specijal” koju je vodio Saša Popović. Nakon toga pjevačica se zarekla da više nikada neće doći u tu emisiji!

Saša Popović i Nada Topčagić - Blogspot

Folk zvijezda smatra da je direktor “Grand produkcije” iskorištava jer je svjestan da mu ona diže gledanost u svako doba, te više za džabe ne želi da se pojavljuje ni na jednoj televiziji, piše Pulsonline.

– Šta sad hoće inženjer sa plavim očima? No, no! Ko je Nadicu dirnuo, moraće da plati. Ne gledam “Grand”, to me ne interesuje. Neka ga grom spali što se mene tiče, tamo više ići. Ovo je bilo figurativno, u smislu da me više ništa ne dotiče. Neka pričaju, poujedaju, grizu, neka rade šta hoće. Više me ništa ne dotiče. Ne bih više išla ni kad bi mi Popović rekao „evo ti cijeli svijet“. Ma, nikad u životu. Ili sam prva, ili ne – ispričala je Nada, a potom se osvrnula na špekulacije da postoji mogućnost da se sljedeće godine pojavi u žiriju takmičenja “Zvezde Granda”.

– Saša mene poznaje, on zna da ja to neću. Samo da čujete koje on pare nudi svima. Ja da pravim nekome takve emisije više nikad i nigdje neću, ni na jednu televiziju više neću ići dok mi se ne plati. Onaj ko me bude zvao mora samo uz dogovor da plati, više nigdje neću da idem, nema šanse. Svi su plaćeni, sve je plaćeno, što bih ja išla za džabe da nekome pravim gledanost, ne pada mi na pamet, nikad više, majke mi. Ubuduće da zinem ima da se daju pare, kao glumci. To se tako radi u svijetu. Molim lijepo. Popoviću, sine, ima da platiš za svaku emisiju u koju ti dođem, ako dođem. Danas se sve naplaćuje, pa čak i orkestar i oni statisti – kaže Topčagićeva.

Podsjetimo, Nada i Marinko su se sukobili prije dvije decenije, kad su se potukli u kombiju na turneji, ali su kasnije svoj odnos izgladili. Ali posljednje tri godine Rokvić ne želi da čuje za Nadu, jer je, kako je on rekao, tražila pare da otpjeva pjesmu na njegovoj proslavi povodom rođenja unuka. To je ponovio u emisiji, zbog čega je Nada prekinula saradnju s Popovićem i demantovala Rokvićeve tvrdnje.

– Zvao sam te da mi otpjevaš jednu pjesmu, rodio mi se unuk. Ti si rekla: „Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari.“ Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 eura, pa se pojavila kod nas. Ljudi, vjerovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je Marinko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh