Estrada

KARLEUŠA SE PONOVO NIJE POJAVILA NA SUĐENJU SA VRANJEŠOM: Šta će joj advokati sada uraditi, TEK SLIJEDI HAOS

Jelena Kareluša se ni danas nije pojavila pred Prvi osnovni sud gdje se protiv nje vodi proces.

Jelena Karleuša - Expresstabloid.ba

Vranješ je stigao nasmijan i raspoložen.

“Okrivljena Jelena Karleuša uredno je preko policije obaviještena, nije se pojavila na suđenju i samim tim s se stvorili uslovi za zakazivanje glavnog pretresa. Njen branilac je rekao da ona ne želi mirenje. Ognjen takođe ne želi da se miri. Sljedeće suđenje je zakazano za 4. juli u 14 časava”, rekao je advokat.

“Na glavnom pretresu okrivljena će biti saslušana. Ona će morati da dođe, izuzev ako ne opravda izostanak. Možemo reći da je ovo odugovlačenje, taktiziranje odbrane”, rekli su advokat. Ne može okrivljena da u nedogled opravdava izostanke. Postoje mjere za obezbjeđenje pristustvo okriveljenog u postupku. Prvo ide poziv, pa naredba za privođenje, a najteža mjera je određivanje pritvora. Ne vejrujem da će do toga doći”, prenosi Novi.

“Jelena je uredno pozvana samim tim što je primila uredno poziv pa sad ima aktivno učešće u procesu”, rekla je advokatica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh