Estrada

Tvoje lice ne zvuči poznato: Indira pretjerala s botoksom

Svojom posljednjom objavom na Instagramu Indira Levak (46) šokirala je korisnike društvenih mreža.

No image - Haber.ba

– To nije ona stara Indira, neprepoznatljiva je – nizali su se komentari… I kad se zagledate, čini se da su u pravu. Kontaktirali smo tri stručnjaka za estesku kirurgiju koji su nam potvrdili kako je pjevačica tretirala lice botoksom.

– Botoks je apliciran u gornju trećinu lica: čelo nema nijednu boru, a lateralni dijelovi obrva su malo previsoko podignuti. Nema bora smijalica oko lica – priča nam stručnjak i nastavlja:

– Mislim da nije pretjerala, s obzirom na prirodu posla kojim se bavi. Mislim da joj je vršak nosa drugačiji nego ranije, nešto uži i pravilniji, dakle vrlo vjerojatno je izvršena blaga korekcija vrška nosa, koji mi sad izgleda ljepši. Mislim da ima hijaluronsku kiselinu u nazolabijalnim brazdama (to su brazde od nosnih krila do kuteva usta) koje su bitno pliće nego ranije. Moguće i da je koža lica tretirana mezoterapijom, piše 24sata.

Drugi stručnjak je također primijetio da pjevačica koristi botoks, ali smatra da je ipak pretjerala s tretmanima.

– Po meni je ovo posljedica pretjerane količine botoksa, lice izgleda poprilično neprirodno i ‘zaleđeno’. To je sigurno jača doza – rekao nam je drugi stručnjak, inače ugledni plastični kirurg. A s njim se slaže i treći stručnjak, koji glasi za jednog od najboljih estetskih kirurga na Balkanu. Iza sebe ima na tisuće operacija, a za Indiru kaže:

– Kutevi obrva su podignuti i čini mi se da je malo više botoksa oko očiju i na čelu. Također u području obraza, usana i brade je dosta filera. Indira izgleda svježe, ali možda malo pretjerano iako je i ona sama tome pridonijela na ovoj slici svojom ekspresijom lica po kojoj je poznata.

Pokušali smo doći do pjevačice kako bi nam prokomentirala promjenu izgleda, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh