Estrada

DRAMA U GRANDU, PJEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG SAŠE POPOVIĆA: Srce joj preskakalo, jedno nije mogla da oprosti

Svađa Nade Topčagić i Marinka Rokvića pred kamerama je obilježila ovaj mjesec, a izgleda da stvar nije uopšte bezazlena, jer je pjevačica završila u Hitnoj zbog svega ovoga.

Saša Popović - Blic.rs

Kako prenosi “Scandal”, stanje Nade Topčagić se pogoršalo nakon što je pogledala snimak emisije u kojoj se desila rasprava sa Rokvićem,pise Novi.

Nadi Topčagić je navodno srce počelo da preskače, probadalo ju je u grudima, pa ju je suprug Zlatko hitno odveo kod ljekara.

– Nada satima nije mogla da se smiri od stresa. Mnogo je tužna i razočarana. Ljuta je i na Marinka, i na Sašu Popovića! Ne može da vjeruje zašto to pričaju o njoj! Nije joj jasno kako je Marinko mogao da izmisli tako nešto, pošto ona tvrdi da priča o 500 eura koje je navodno tražila da otpjeva pjesmu “Rodio se sin”, nije tačna – ispričala je komšinica Topčagićeve za Scandal.

Cijelu svađu možete pogledati na snimku ispod od 20:57


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh