Estrada

Kćerka slavnog muzičara umrla od predoziranja: Pokušali je oživjeti, ali bez uspjeha

Kći jednog od osnivača heavy metal benda Slipknot Shawna Crahana umrla je od predoziranja, doznaje TMZ.

Gabrielle Crahan - Instagram

Policija i vatrogasci odgovorili su na poziv o mogućem predoziranju u kući u Hollywoodu u subotu navečer. Pronašli su tijelo Shawnove kćeri Gabrielle.

Pokušali su je oživjeti, ali bez uspjeha. Proglašena je mrtvom na mjestu događaja.

Policija je pronašla pribor za konzumaciju droge i druge dokaze koji ukazuju na predoziranje, a nije nepoznato da je Gabrielle imala problem s drogama. Vlasti još uvijek istražuju slučaj i tačan uzrok smrti znat će se nakon što stignu toksikološki nalazi.

Njezin otac Shawn objavio je da će se sprovod održati u nedjelju u Iowi, gdje su se rodili. Zahvalio je prijateljima na podršci.

U posljednjoj objavi na Instagramu Gabrielle se pohvalila fotografijom žetona koji dokazuje da je pet mjeseci bila ‘čista’. Imala je samo 22 godine, prenosi “Jutarnji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh