Estrada

Rada progovorila o Harisovim kockarskim dugovima

Pojedini domaći mediji prenijeli su vijest o tome kako se mladi pjevač Haris Berković navodno odao kockanju, te da gubi pozamašne sume teško zarađenog novca na igre za sreću.

Rada Manojlović i Haris Berković - Kurir.rs

Rada Manojlović, njegova izabranica, odlučila je da se javno oglasi na ovu temu, iako već neko vrijeme ne daje izjave za medije.

Odjednom se pojavila priča kako je Haris postao kockar. Po toj priči on daje silne pare na igre na sreću, kartanje i ne znam šta sve ne. Ljudi su postali jako zlobni, smeta im tuđa sreća, uživaju da čine loše stvari, baš zato sam se povukla sa estrade – istakla je pjevačica za “Hit Informer“.

Vjerujte mi, ne pratim dešavanja, ne zanima me ko je sa kim i da li je. Ako mogu nekome da pomognem, tu sam, tračarenje me ne interesuje – zaključila je Rada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh