Estrada

EMINA JAHOVIĆ MORA HITNO POD NOŽ: ŠTO DUŽE ČEKA TO JE PO NJU SVE GORE

Emina Jahović je prije 10 godina u usne ugradila silikone, a sada joj njihov oblik i forma predstavljaju veliki problem.

Naime, pjevačica je ubrizgala nekvalitetan materijal, koji je loš za organizam i usne joj se sada raspadaju.

– Kasnije su se pojavili razni prirodni materijali poput hijalurona i nekih drugih filera, ali tada, kada je ona radila tu estetsku intervenciju, koristilo se pretežno silikonsko ulje – kaže izvor blizak pjevačici, koji je želio da ostane anoniman.

Ona se sada kaje, pošto su joj usne tokom godina promijenile oblik i mimiku cijelog lica. To naročito primjeti, kako nam je objasnio, kada se fotografiše ili gleda sebe na TV ekranu.

– Nedavno je snimala neki story za Instagram i nakon što ga je objavila, dobila je milion poruka u inbox sa konkretnim pitanjem: ‘Šta ti se desilo sa usnama?’ ili komentare poput :’Ti se raspadaš!’, ‘Idi na remont hitno’ i slične. To ju je načisto slomilo, pa je story obrisala ubrzo, a počela je i da traži savjet ljekara da bi ispravila ono što je ranijih godina učinjeno – rekao je izvor, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh