Estrada

Saša Popović PAO NA KOLJENA, rođendandsko iznenađenje koje nikada neće zaboraviti

Posljednja emisija “Zvezda Granda” počela je u prilično interesantnom tonu, budući da je Jelena Karleuša izvela Sašu Popovića na središte scene i otkrila mu da ima iznenađenje za njega.

No image - Haber.ba

Povod je bio 65. rođendan direktora “Grand” produkcije, te se na sceni našla trbušna plesačica koja je u potpunosti očarala Sašu.

Nakon i više nego intenzivne tačke, na scenu je unijeta torta sa Pajom Patkom (animiranim junakom koji je čuven po svojoj škrtosti), kao i brojevima 75, čime se šaljivo aludiralo na to da je Popović deceniju stariji nego što jeste, piše “Prva“.

“Ne mogu da vjerujem da ste otkrili kada mi je rođendan. Ja to krijem. Ali moram samo jedno da kažem: “Ja sam većim ludacima nisam radio dosad!””, rekao je Saša uz osmijeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh