Estrada

Niko ne smije da je vidi bez njenog “najboljeg prijatelja”: Transformacija JELENE KARLEUŠE

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša uvijek je u žiži interesovanja, što zbog svog privatnog života, što zbog pjevačke karijere.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Važi za nekrunisanu pop divu koja svojim performansima pomjera granice na našim prostorima, a veoma se promijenila od početka karijere.

Jelena Karleuša – Kurir.rs

Pjevačica je na scenu kročila sa 17 godina, a u više od dvije decenije na sceni mijenjala je drastično svoj izgled.

Publika je imala prilike da je vidi u raznoraznim izdanjima, a po mnogima je modna ikona zbog smjelih kombinacija kojima uvijek iznenadi i šokira, piše “Kurir“.

Jelena Karleuša – Kurir.rs

Karleuša je dosta novca uložila u svoj izgled, pa je više puta posjećivala i plastičnog hirurga kako bi korigovala usne, grudi, zadnjicu.

Posljednjih godina dotjeruje se kod turskog specijaliste u Istanbulu, ali i pored njega, “najbolji prijatelj” joj je Photoshop. Bez obrade, nijednu fotografiju ne izbacuje na društvene mreže.

Jelena Karleuša – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh