Estrada

“Osjećao sam se kao da me je udario voz”: Bosanac otkrio koliko dugo će se oporavljati od operacije, ali i stvari koje su mu zabranjene

Dragan Stojković Bosanac oporavlja se od operacije srčanog zaliska, a kako je naveo cijeli proces trajat će 6 mjeseci.

Dragan Stojković Bosanac - Senzacija

Muzičar je izjavio da je prvog dana nakon operacije malo hodao, kao i da mu rez na grudima, koji je veličine pet-šest centimetara, lijepo zarasta.

Prve kontrole su dobro prošle i sada se spremam za glavnu. Uz mene su porodica i prijatelji, prije svih Dunja, sa kojom sam od gimnazijskih dana. Njeno prisustvo mi najviše znači. I dalje se oporavljam i nadam se da će za otprilike pola godine sve biti kao prije. Poslije opracije sam se osjećao kao da me je udario voz, potom kao da me je udarila lokomotiva, a sada kao da me je udario fića“, otkrio je Bosanac i istakao da trenutno ne vozi, kako ne bi napravio neki propust.

Nadam se da ću se za pola godine sasvim oporaviti. Uskoro se vraćam u emisiju “Zvezde Granda”, a moj instrument, harmoniku, još ne smijem da sviram, ali i to ću moći za koji mjesec“, dodao je Stojković, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh