Estrada

Britney Spears: “Otac me je primorao da se drogiram, smjestio me je u ustanovu za mentalno oboljele”

Pjevačica Britney Spears (37) tvrdi da ju je otac Jamie Spears (66) tjerao da se drogira i da ju je zatim navodno, protiv njene volje, smjestio u ustanovu za mentalno zdravlje, prenose strani mediji.

Britney Spears - ste.india.com

Britney je na sudu prije mjesec dana navodno izjavila da ju je otac primorao da ide u ustavu za mentalno zdravlje, dok je njena majka Lynn (64) negirala pjevačicine tvrdnje, piše “Srbija Danas“.

Jamie je zadužen za brigu o ćerkinoj imovini već 10 godina, tačnije od kada je Britney imala nervni slom. Iako ima određenu kontrolu nad njom, Jamie nema pravo da Britni smjesti u instituicju za mentano oboljele.

Strani mediji pišu da je Britney prestala da pije lijekove koji su joj “kontrolisali ponašanje” i da je na sudu zahtjevala više slobode što joj nije odobreno. Prije nego što se donesu nove odluke, pjevačicu će ocjeniti stručnjaci.

Britney svoje pratioce redovno obavještava o svom oporavku, ali i svojim aktivnostima, pa je tako objavila slike na kojima vježba jogu. Međutim, njeni prijatelji i fanovi došli su do zaključka da objavu nije postavila ona, već njen otac.

Britney nikada nije stavljala razmak između rečenica, samo nas vi ubjeđujte kako ona to objavljuje – glasio je jedan od komentara.

Podsećamo, Britnini obožavaoci prošlog mjeseca pokrenuli su kampanju pod nazivom “Free Britney” kojom pokušavaju da dokažu da je pjevačica bez potrebe pod kontrolom svog oca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh