Estrada

Pokojni muž Lepoj Lukić ostavio sve, a umiješala se njegova porodica: Evo sa kojim problemom je morala da se suoči pjevačica

Milan Milanović, suprug Lepe Lukić preminuo je prije 3 mjeseca, a sada srbijanska pjevačica ima problem sa njegovim nasljedstvom.

No image - Haber.ba

Njih dvoje bili su 19 godina u braku, on je živio u Kanadi, a svega se jedanput pojavio na koncertu poznate pjevačice. Ipak, on je sve što je imao ostavio pjevačici, ali je ona naišla na neodobravanje njegovih rođaka.

Oni od Lepe Lukić traže svoj dio nekretnina i udio u uspješnoj firmi koju je vodio.

Tih rođaka nigdje nije bilo dok je Milan bio živ, a sada su ga se svi sjetili! Nije njoj do para, ima ona svoje, lijepo zarađuje, ima i penziju u Kanadi, međutim, krivo joj je što su se sad odjednom svi pojavili i sve hoće za sebe! Smatra da to nije lijepo prema Milanu, međutim, pošto je ona voljela njega, a ne njegov novac, vjerovatno će prepustiti rođacima sve što traže“, ispričao je izvor blizak Lukićevoj za “Scandal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh