Estrada

POGLEDAJTE SNIMKE VELIKOG SLAVLJA: Internetom kruže video snimci s vjenčanja Maje Šuput

Instagram je prepun video materijala atmosfere s vjenčanja

Maja Suput-vjencanje-Screenshot-Instagram

Maja Šuput jučer se udala za Nenada Tatarinova pred bliskim prijateljima i obitelji. Presretnu mladenku do oltara je dopratila majka Danica. Pjevačica nije krila euforiju, a nakon što je ih je matičarka iz Rovinja proglasila mužem i ženom, Maja i Nenad su se poljubili i zaplesali prvi ples. A onda je uslijedio tulum, piše “Hot.hr“.

Na Instagram je procurilo nekoliko snimki žestokog slavlja koje je trajalo do zore. Bend je Maju oduševio izvedbom njezine pjesme “Svatovska”, bez koje ionako ne može proći nijedna svadba.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

???PureLove???

Objavu dijeli Mediteran Nautica – Croatia (@mediterannautica)

Cvijeće i ambijent sinoć su svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom, a Maja i Nenad su se potrudili i oko gostiju, kojima su podijelili personalizirane kolačiće i kubanske cigare.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh