Estrada

Dajana progovorila o odnosu sa bivšim mužem: Voljela bih da Žika bude sretan

Vjenčali su se 2010. godina, a kumovi su im bili Ilda Šaulić i Saša Popović

Dajana Paunović - Kurir

Voditeljica emisije “Svitanje”, Dajana Paunović prije nekoliko godina okončala je brak sa Sašom Žikom Jakšićem, a iako se nedavno govorilo o njihovom pomirenju, voditeljica otkriva šta je zapravo istina ,piše “Republika.rs“.

– Savjetujemo se međusobno i kao domaćini emisija, doduše svako u svom domenu, razmjenjujemo mišljenja i savjete. Mi smo u fenomenalnim odnosima jer smo prije svega prijatelji. Viđamo se i mimo Dušana ako se ukaže prilika za ručak, kafu. Rođendane slavimo zajedno. Obaveze oko sina nismo podijelili, niti ćemo. O djetetu se zajedno brinemo, ja kao žena i majka možda imam više obaveza, ali u svakom trenutku imam i Žikinu pomoć – rekla je Paunović.

Istakla je kako bi voljela da Žika bude sretan, da li pored neke žene ili sam, to je samo njegov izbor.

– Ne bi smetalo da ima još neko dijete jer se sa njegovim sinom iz prvog braka Dušan odlično slaže. Na mog sina razvod apsolutno nije utjecao, u našem životu promijenila se samo adresa stanovanja. Iskreno, uvjerila sam se da potpis na papiru ništa ne obećava, ali i dalje vjerujem u ljubav i zajednički život. Živim mirno i povučeno, daleko od očiju javnosti, svoju privatnost i te kako čuvam, i svakako sam sretna i ispunjena – istakla je Paunović.

Dajana i Žika imaju sina Dušana, vjenčali su se 2010. godina, a kumovi su im bili Ilda Šaulić i Saša Popović. Međutim, nisu uspjeli da održe brak i razveli su se nakon sedam godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh