Estrada

Kija Kockar nije birala riječi: Luna je veoma glupa djevojka, a kad vidim Anabelu shvatim da kruška ne može roditi jabuku!

Anabela Atijas prozivala je Kiju Kockar zato što je objavila snimak njene kćerke Lune Đogani kako plače, a Kockareva joj je odmah uzvratila. Kija je pritom iznijela sve što misli o Anabeli, ali i njenoj kćerki Luni, sa kojom ju je prevario bivši muž u rijalitiju.

Kija Kockar - Blogspot

“Zaista mrzim licemjerne ljude, koji pričaju jedno, a rade drugo. Dotična osoba i dalje je u fazi rijalitija i samo se bavi mojim likom i apeluje na hejtere da me što više gaze. Meni je taj snimak poslao moj bivši muž i taj snimak ima cijela Srbija. Ja ništa loše nisam mislila i kad imam nešto da kažem, ja to kažem javno, a ne kao oni. Dok Anabela huška ljude protiv mene, a postoje crno na bijelo prepiske, ja uvijek kažem javno šta imam i stojim iza toga, za razliku od nje, koja botovima javlja da me pljuju po portalima i komentarima. To je glas jedne osobe, a ne glas naroda. To se vidi na mojim nastupima, a za njih niko nema riječi hvale”, rekla je Kija za “Svet” i dodala:

“Bolje joj je da daje instrukcije ljudima kako da pošalju poruke za djecu kojoj je potrebna pomoć i da se bavi humanitarnim radom, a ne bitkama jer rat je odavno izgubila. I Anabela i Luna. Ako Anabela ima nešto da kaže, neka kaže to javno, umjesto što radi ovako iza leđa kao prava bubašvaba.”

Pjevačica je istakla da ne mrzi Lunu, ali da nema lijepo mišljenje o njoj.

“Ja Lunu zaista ne mrzim. Smatram samo da je ona veoma glupa djevojka, ali kada sam vidjela Anabelinu prepisku, shvatila sam da, što moja majka kaže, ne može kruška da rodi jabuku”, izjavila je Kija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh