Estrada

Brenin sin: “Mene je spasila, a sebe je oštetila za cijeli život”

Kad sam bio beba, krenuo sam u hodalici niz stepenice s prvog kata, a Brena je istrčala iz kupaonice i skočila da me pridrži da se ne skotrljam.

No image - Haber.ba

Tada joj se koljeno od udarca potpuno otvorilo, prepričao je Stefan Živojinović (27), sin Lepe Brene (58). Nezgoda se dogodila 1992. godine, ali od jačine udarca ozljeda još uvijek nije zacijelila, prenosi Kurir.

– Ona je mene spasila, a sebe oštetila za cijeli život. Trajno rješenje je ponovna operacija – istaknuo je Stefan.

Pjevačica je potvrdila da je ima problema s koljenom, ali joj terapije zasad pomažu.

– Problem s lijevim koljenom ponovno se pojavio u posljednjih godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koljeno i u sljedećih mjesec dana trebamo napraviti magnetnu rezonancu kako bismo vidjeli je li se obnovila hrskavica. Sad sam sretna jer trenutačno nemam bolova – rekla je Brena.

– O ovome govorim javno jer se tu nema što kriti i ja volim s ljudima podijeliti svoje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa – dodala je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh