Estrada

Sve se šljašti: Maja je pokazala haljinu i mahala gostima u Istri

Na veliko slavlje od podneva u subotu počeli su pristizati gosti. Majini prijatelji iz Beograda među prvima su došli na imanje gdje će biti svadba godine. Kako neslužbeno doznajemo, obred će voditi matičarka iz Rovinja.

Maja Šuput - Instagram

Za vjenčanje godine Maje Šuput (39) i Nenada Tatarinova (36) sve se provjerava pa se čak i mjere decibeli glasnoće muzike. Prije nekoliko godina, kraljica svadbi dobila je zapisnik u kojem stoji da je “narušavala javni red i mir na način da je kao pjevačica grupe Maja Šuput i Enjoy putem mikrofona koji je spojen na pojačalo pjevala više pjesama koje su se čule i stotinjak metara izvan svadbenog salona”.

– Nikad mi se ništa slično nije dogodilo ni na jednoj svadbi – komentarisala je tada Maja. Kako joj policija ne bi došla u stanciju Meneghetti u Balama, Maja se pobrinula da decibeli ne prekrše nijedan zakon.

Na veliko slavlje u subotu oko podneva stigli su organizatori vjenčanja, a pristižu i i gosti. Majini prijatelji iz Beograda među prvima su došli na imanje gdje će biti svadba godine, a pjevačica je u bijeloj haljini mahala gostima, piše “24sata“.

Maja Šuput – Instagram

Iako u nedjelju ima pojavljivanje uživo u showu ‘Ples sa zvijezdama’, Marko Grubnić stigao je u Istru. Tijekom vožnje započeo je svadbeno slavlje uz Severininu pjesmu ‘Kuma’.

Majine prijateljice, frizerka Valentina Čajo i vizažistica Lada Mitrašinović u subotu ujutro već su šetale imanjem na kojemu se udaje njihova prijateljica.

Kako neslužbeno doznajemo, obred će voditi matičarka iz Rovinja. Neposredno prije vjenčanja, Maja je Nenadu posvetila jumbo plakat.

Marko Grubnić – Instagram

– Prisežem i pred Bogom i pred narodom: u dobru i zlu, od danas do zauviek. Službeno, Tvoja Tatarinova – piše na plakatu kojim se Maja pohvalila na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh