Estrada

Predvidjeli kako će izgledati kraljevska beba Archie kad odraste

Za svoj eksperiment koristili su Photoshop u kojem su spajanjem fotografija roditelja pokušali predvidjeti izgled dječak.

No image - Haber.ba

Nova kraljevska beba Archie od svog rođenja, 6. maja ove godine, u fokusu je pažnje svjetske javnosti. Prvijenac Meghan Markle i princa Harryija glavna je tema, a neki su već pokušali predvidjeti kako će izgledati u budućnosti, prenosi “Faktor“.

Za svoj eksperiment koristili su Photoshop u kojem su spajanjem fotografija roditelja pokušali predvidjeti izgled dječaka.

Da li su pogodili saznat ćemo kroz dvije do tri decenije, a u nastavku pogledajte kako će navodno izgledati Archie kad odraste.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh