Estrada

Provokacija ili pomirenje: Jelena Karleuša objavila prvu zajedničku fotografiju sa Svetlanom Cecom Ražnatović

Srbijanske pjevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović decenijama su ljute protivnice i sreću se samo na suđenjima. Nikada jedna o drugoj nisu izgovorile neke pohvalne riječi, pa je zato fotografija koju je Karleuša objavila iznenadila mnoge.

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović - Alo.rs

Naime, Jelena je na svojoj Instagram priči objavila fotografiju na kojoj u društvu advokata izlazi iz sudnice, ali iza nje se vidi i Ceca.

Sudeći po tome da Jelena uvijek dobro vodi računa o svojim fotografijama i objavama na društvenim mrežama, ova slika sigurni nije bez razloga osvanula na njenom profilu. Tako je ovo ujedno postala i prva zajednička fotografija ljutih rivalki.

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović na istoj slici – Alo.rs

Podsjetimo, Ceca je Jelenu Karleušu tužila zbog Karleušinih izjava jednom dnevnom listu da je Ražnatovićeva naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, a Karleuša se u sudu pojavila obučena u crno od glave do pete, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh