Estrada

Sari Reljić hitno morali da stave ortopedsku kragnu

Naime, ona se potpuno ukočila i zbog toga će narednih dana morati da prima injekcije, a kako naglim pokretima ne bi pogoršala ionako već zabrinjavajuće stanje.

Sara Reljić - Screenshot

Srbijanska pjevačica i bivša zadrugarka Sara Reljić već neko vrijeme ima zdravstvenih problema zbog kojih je na kraju završila sa ortopedskom kragnom.

Naime, ona se potpuno ukočila i zbog toga će narednih dana morati da prima injekcije, a kako naglim pokretima ne bi pogoršala ionako već zabrinjavajuće stanje, moraće da nosi i kragnu.

Ovo pjevačicu nije demoralisalo, već je vrlo optimistično i staloženo prihvatila činjenicu da je neko vrijeme osuđena na strogo mirovanje.

Svjesna je da mora da prati savjete ljekara kako bi se što prije oporavila i vratila normalnom životu, svojim nastupima i druženju sa publikom, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh