Estrada

Lepa Brena: “Mi smo kupili veliku kuću da bismo svi živjeli zajedno, a Stefan odjednom želi svoj lični život”

Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju djecu.

No image - Haber.ba

Volim putovati, družiti se sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negdje pored vode – kazala je Brena, piše “Avaz“.

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka se ostamostaliti.

Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti sa roditeljima poslije dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj – tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila sa time da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

Brena je presretna što su joj snaha Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

To je nešto što je nevjerovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubljeni u njega – rekla je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh