Estrada

Aleksandra Prijović otkrila zašto ne želi da joj Lepa Brena čuva dijete

Niko ne može da vjeruje kakvu odluku je donijela Aleksandra Prijović!

No image - Haber.ba

Aleksandra Prijović je porodila u martu 2019. godine i na svijet donijela sina, međutim mnogi su očekivali će ona da se zatvori u kuću i da neće moći da digne glavu od obaveza, piše “Lepa & Srećna“.

Mlada srbijanska pjevačica je uprkos porođaju i carskom rezu, uspjela da vrati liniju. Takođe je riješila da se vrati nastupima, a što se tiče malog Aleksandra ona je otkrila kakavu odluku je donijela vezanu za dijete.

Naime Lepa Brena svakodnevno kad god joj obaveze dozvole zove Aleksandru i Filipa da im čuva dijete, a tu su, kao što Aleksandra otkriva, i Filipova i njena mama.

Aleksandra je otkrila za “Alo!” da su Filip i ona su ipak donijeli odluku da će sami da čuvaju dijete. Takođe je rekla da Filip i ona žele najviše vremena da provode sa bebom, jer djeca brzo rastu i uživanje sa njima dok su mali brzo prođe.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123)

Aleksandra je ovim stavom posebno oduševila sve žene, jer je pokazala da je sposobna da se izbori sa svim obavezama, a da ne pravi pometnju oko toga.

Pjevačica je još jednim gestom oduševila sve na Internetu. Naime ona je nedavno sama otišla u prodavnicu u nabavku, ležerno obučena i bez ičije pomoći ponijela kese iz radnje. Svojim stavom i ponašanjem je mnogima dokazala da je jedna sasvim obična žena koja uživa u majčinstvu i obavezama koje dolaze uz to.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh