Estrada

VERICA ŠERIFOVIĆ HITNO OPERISANA NA ONKOLOGIJI: Marijina majka u borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU, a kćerka se ne ODVAJA od nje

Verica Šerifović se liječila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Pjevačica je operisala rak dojke. Majci pop zvjezde Marije Šerifović ljekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, Marija se od majke nije odvajala.

kurir

“Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kad je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im lekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se reši operacijom, odahnule se”, otkriva izvor i dodaje da je pevačica operisana čim je postavljena dijagnoza.

“Marija ju je posećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane. Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim problemima. Želela je da joj obezbedi preko potreban mir tokom oporavka”, dodao je izvor.

Majci i ćerki je teško palo i čekanje rezultata posle operacije, koji su pokazali da zvezda narodne muzike više nema rak.

– Kad su čule da je sve u redu, bile su presrećne. Otad Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je neverovatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna Kurir,prenosi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh